Sakarya Yerel Kültür Derneği, Sakarya’nın İl Oluşunun 58. Yıldönümü ve Sakarya Yerel Kültür Derneği’nin 10. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, 30 Kasım Cuma Akşamı Saat 19.00’da Elmas Garden İnn Otel’de “Başka Sakarya Yok” gecesi düzenleyecek.

Elmas Otel Balo Salonu’nda

SYKD Başkanı Özgün Aygün, 2002 yılında kurulan derneklerinin geçen 10 yıl içinde ilimizin ve bölgemizin her yönden kalkınması, gelişmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden daha ileriye gitmesi için üzerlerine düşen görevi her zaman yerine getirmeye gayret gösterdiklerini belirterek, 1 Aralık 1954 tarihinde il olan Sakarya’nın bu önemli gününü kutlamak için 30 Kasım Cuma akşamı düzenleyecekleri gecenin ana temasının Sakaryalılık ruhunun pekiştirilmesi ve gelişmesi olacağını belirtti.

Basın Toplantısı

Yerel Kültür Derneği Başkanı Aygün, 30 Kasım Cuma akşamı düzenleyecekleri geceyle ilgili olarak 28 Kasım Çarşamba Günü Elegant Cafe’de kahvaltılı basın toplantısı düzenleyecekleri belirterek, ilimizdeki yerel ve ulusal medya temsilcilerini, Çarşamba günü saat 10.00’da Elegant Cafe’de gerçekleştireceklerini toplantıya davet ettiklerini söyledi.