AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Anneler Günüyle ilgili olarak farklı bir projeye imza atarak “Her anneler özeldir fakat bazı anneler daha özeldir” diyerek başlattığı projede engelli çocukları olan ve çeşitli nedenlerden dolayı çocuklarına bir anne olarak; hem annelik hem babalık yapmak zorunda olan kadınların hayatlarından kesitleri bir video olarak paylaşmıştı.
Bu projeye Diyarbakır Sur İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Ayaşlı’dan destek geldi. Kardeş ilçe Sur’dan gelen mesajla Deniz Ayaşlı, anneler günü mesajıyla projeye destek verdi.

“Medeniyetlerin beşiği Diyarbekir’den selamlar”
Sur Teşkilat Başkanı, Belediye Meclis Üyesi olan Deniz Ayaşlı mesajında şu ifadelere yer verdi, “AK Parti Sur İlçe Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi olarak sizlere medeniyetlerin beşiği Diyarbekir’den annelerimize saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Hepinizin bildiği üzere aylardır terörle mücadele eden polislerimizin ve askerlerimizin yanında bizler de mücadele veriyoruz. Girilemeyen sokaklarda mahsur kalan annelerimizin feryatlarına ulaşmak için her zaman yanlarında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Rabbim bizlere bir daha şehit annelerinin gözyaşlarını görmeyi nasip etmesin. Annelerimizin ve evlatlarımızın ilelebet bu güzel vatanda ve evlerinde huzurlu kılmayı nasip etsin. Surlar gibi dimdik ayakta duran teşkilatımızın tüm kadınları adına Sakarya'ya en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz. Sizleri ve tüm annelerimizi sevginin ve kardeşliğin başkenti Diyarbekir'e bekliyoruz” dedi.
 
Mesajın sosyal medyada yayılmasının ardından AK Parti Diyarbakır Sur İlçe Başkanı Şeref Yontürk’ten Adapazarı İlçe Başkanlığına teşekkür mesajı geldi. Sur İlçe Başkanı Yontürk “Anneler için video hazırlayan ve bizlerinde mesajını içeren Adapazarı İlçe Başkanlığı’mıza teşekkürler” yazarak Adapazarı İlçe teşkilatına teşekkür etti.