Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, muhtarlara sulama kanalı ile ilgili bilgi verdi. Seçim döneminde sözü verilen bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Toçoğlu, çalışmanın hayırlı olmasını diledi.

“11 mahalle faydalanacak”

Yaklaşık 11 mahallenin bu projeden yararlanacağını da ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Projemiz kapsamında oluşturulacak bin 200 metrelik hattın bin 100 metresi tamamlandı. Son 100 metrelik hatta çalışmalarımız sürüyor. Kanal bir metre çapında borulardan oluşuyor. İnşallah bu ay sonunda sulama kanalını devreye alacağız ve 10 bin dönümlük tarım arazisine su vermeye başlayacağız. Hamdolsun seçimlerden önce verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz. Çalışmamızın bölgede yaşayan vatandaşlarımıza, çiftçimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

sulama_kanali2.jpg

Toçoğlu’na teşekkür

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ilçemize büyük önem veriyor. Sulama kanalı projesi ziraatçımıza büyük katkı sağlayacak. Hayata geçirilen bu yatırımdan dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Öztürk’ün açıklamalarının ardından Başkan Toçoğlu ve beraberindeki muhtar heyeti, terfi merkezi inşaatının devam ettiği nehir kıyısında incelemelerde bulundu.

sulama_kanali3.jpg