Tarım, Orman Çalışanları Birliği Sendikası ‘TOÇBİR-SEN’ Sakarya Şube Başkanı Ahmet Akbulut ve Türk Ulaşım Sen Sakarya Şube Başkanı Ali Azem Fındık’ı makamında kabul eden İl Başkanı Kılıç, sendikaların talep ve sorunlarını dinleyip çözüm yolları üzerinde fikir teatisinde bulundu.

Göreve başladığı 7 Şubat 2015’den bugüne kadar temposuyla Sakarya halkının takdirini toplayan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, mesaisinin büyük bir kısmını il teşkilatında geçiriyor. Hem vatandaşlarla hem de sivil toplum örgütü temsilcileriyle sık sık bir araya gelen Kılıç, talep ve önerileri dinleyip konuların takipçisi oluyor.

İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Bir yandan 30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da partimiz ve Sakarya’mıza hizmet etmenin yarışı ve gayreti içinde olduk. Biz, tabiri caizse zamanla yarışıyoruz. Dün nerede olduğumuzu unutmadığımız gibi, bugün buralardaki bulunuş nedenlerimizin de farkındayız. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tercihleriyle oturmuş olduğumuz bu makamda bizlerin vatandaşlardan zerre kadar farkı yoktur. Beni tanıyanlar iyi bilir, biz halkımıza değer veriyor ve önemsiyoruz. Bu nedenle mesai mefhumu gözetmeksizin her gün il başkanlığımızda sorununu dile getirmek isteyen vatandaşlarımızla buluşuyor, onların talep ve önerilerini dinliyoruz. Bu çok önemli, halkımız bize ne diyorsa dediği şeyi gerekli yerlere iletiyor ve gereğini yapıyoruz. 16 yıldır iktidar olmamızın özeti de işte budur. Biz halkla iç içeyiz. Ben her vatandaşımızla sürekli yüz yüze görüşme yapıyorum. Tek tek dinliyor ve sorununu çözme gayreti içerisinde oluyorum. Kapımız, telefonumuz sürekli herkese sonuna kadar açıktır. Sakarya’mızı hemşerilerimizle birlikte yönetiyoruz, yönetmeye de devam edeceğiz. AK Parti kadroları olarak halkımızın emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.