Düzenlenen toplantıya; Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu ve Karasu’da görev yapan muhtarlar katıldı. Kaymakam Aziz Mercan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev alacak üyelerin gönüllülük esasına göre çalışacağını dile getirerek; “Önemli ölçüde diyebileceğimiz bir seçim için toplanmış bulunuyoruz. Muhtarlarımızla sık sık görüşüyor, sıkıntılarını değerlendiriyoruz. Yapılan seçimin tüm Karasu’ya hayırlı olmasını dileyerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için seçilen Muhtarlarımız ile tüm Muhtarlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise; “Muhtarlarımızla koordineli olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Büyükşehir yasası ile birlikte mevcut 40 mahallemize eşit ölçüde hizmetlerimizi götürüyoruz. Bugün gönüllülük esasına dayalı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev alacak iki Mahalle Muhtarı seçimini gerçekleştireceğiz. Seçilen arkadaşlarımıza ve tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun açılış konuşmasının ardından, Karasu Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirilen seçimde, 3294 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında her faaliyet dönemi için belirlenen Mahalle Muhtarları arasından iki sivil üyenin seçimi için sandık başına geçildi.  Seçim işlemlerinin tamamlanması sonucunda Akkum Mahalle Muhtarı Mustafa Sağır ile Gölköprü Mahalle Muhtarı Ali Haldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde yer almaya hak kazandılar.