Her ay düzenli olarak bir ilçede yapılan ve Belediye Sosyal İşler Müdürlerinin bir araya geldiği, toplantı Hendek’te yapıldı. Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Serdivan, Ferizli, Erenler, Adapazarı, Arifiye, Geyve ve Taraklı Belediye’lerinin Sosyal İşler Müdürleri katıldı. Hendek Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan toplantı Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya Hendek Belediyesi’ni Sosyal Hizmetler Müdürü Abdullah Pehlivan temsil etti. Pehlivan misafirlerini Hendek’te yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirerek,  şubat ayı faaliyetlerini anlattı. Ardından diğer belediyelerin sosyal işler müdürleri de faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya katılarak misafirleri selamlayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci “Yapmış olduğunuz hizmet güzel ve gayretkar bir hizmet, birbirinizle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.  Belediye başkanlığına geldiğimiz zaman bizim ilk yaptığımız iş,  yaşlılarımız için Huzurevi binası yaparak, Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne devrettik. Yaşlısına hürmet etmeyen, yaşlanınca hürmet görmez, demiştik. Engelliler ile ilgili olarak da, onlara akülü tekerlekli sandalye dağıtarak onların evlerinden dışarıya çıkmalarını sağladık. Onları topluma kazandırmak adına etkinlikler, iş imkanları, bilgisayar ve kaynak kursları açarak onların da imkanlar verildiğinde neleri başarabildiğini gördük. Görme engellilerimiz için, cadde ve sokaklarımıza görme engelli yolları yapıp, ortopedik engelliler için de cadde ve sokaklarımıza rampalar yaptık. Her çalışmamızda onları unutmadık. Evde yatalak hastalara elektrikli ve ayarlı yataklar, koltuk değnekleri verdik. Tespit ettiğimiz muhtaç vatandaşlarımıza da sıcak aş ve erzak yardımlarımızı da yapıyoruz. Bizim sizlerden, sizlerin de bizlerden alacakları fikirler vardır “ dedi.

Toplantı sonrası müdürlere Hendek Belediyesi Gençlik Merkezi Teras Kafe’de yemek ikramı yapıldı. Yemeğin ardından misafirler Hendek Geçlik Merkezi’ni gezdi.