Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Sağlık Sen Genel Merkezinin bu yıl Türkiye genelinde düzenleyeceği iftar programlarını iptal ederek Ramazan ayı boyunca ülkede bulunan mağdur vatandaşlarda yardım kararı olduğunu söyledi.
Sağlık ve ASP çalışanlarının sorunlarını çözme yetkisini kazanımların adresi olarak Sağlık Sen’i gösteren Sönmez, “Bu yıl da 2 bin 284 üyenin imzalarıylıa temsil etme ve çözüme kavuşturmayla yetkilendirdi. Siz değerli Başkanımız, sahada yaşanan sorunların çözümü adına her zaman yanımızda oldunuz teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.
İl Başkanı Fevzi Kılıç da bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Memur Sen ve bağlı iş kollarının bu yıl yapılacak iftarları ülkemiz genelinde iptal etmesini, ülkemizde bulunan mağdur kardeşlerimize yardım elini uzatmasını, sivil toplum kuruluşlarının yaşanan sorunlara duyarsız kalmama ve paydaş olma adına çok hayırlı bir karar olarak görüyorum ve tebrik ediyorum. Yetkinizin sağlık çalışanlarına ve ASP çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sağlık alanında iktidarımız döneminde devrim niteliğinde yenilikler yapıldı. Bu devrimleri değerli sağlık çalışanları ile gerçekleştirdik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni kabinemizde sağlıkta dönüşümün mimarı Sağlık Bakanımız Recep Akdağ tekrar görev aldı, hayırlı olsun. İlimizde yaşanan sorunları sizden gelen talepleri inşallah hep beraber çözeceğiz” diye konuştu.