Kaza, Serdivan ilçesi Beşköprü Mahallesi 32 Evler Caddesindeki polis kontrol noktasında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Mehmet Cemal S. idaresindeki 34 VE 7318 plakalı özel bir firmaya ait asfalt yüklü kamyon, rampadan inerken kontrolden çıktı ve karşı şeritten gelen Hakan Altun idaresindeki 06 EMK 60 plakalı otomobil ile Eray Demircan idaresindeki 34 ZTK 73 plakalı  otomobilin üzerine devrildi. 
Kamyonun altında kalan iki araç da kullanılamaz hale gelirken, ezilen otomobillerden birinin sürücüsü iolan Hakan Altun hayatını kaybetti.
Asfalt yüklü kamyonun adeta kağıt gibi ezdiği lüks otomobilde hayatını kaybeden Hakan Altun’un cenazesi, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi’ndeki işlemlerinin ardından, Kaynarca İlçesi Güven Balcılar Mahallesi’ndeki evine getirildi. Altun’un cenazesi Hacı Sare Demir Cami'inde kılınan cenazenın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Staj yaptığı yerde işe başlayacaktı
Sinan Altun ve eşi Fatma Altun’un tek çocukları olan Hakan Altun’un kaza günü staj yaptığı otomobil servisi ile iş görüşmesi için Arifiye ilçesine gittiği, olumlu geçen görüşme sonrasında işe alındığı ve eve dönüş yolunda kaza geçirdiği öğrenildi.