93. yıldönümünü kutladığımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk büstüne çelenk konularak başladı. Program saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam ederek kaymakamlık makamında misafirlerin ağırlanmasıyla sonlandırıldı.  

30 Ağustos Zaferinin ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zafer olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “Bu duygu ve düşüncelerle Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin kahraman komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum” dedi.

Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli ise tarihi zaferlerle dolu Türk milletimizin, hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşturan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi minnetle, saygıyla andığını ifade etti.