MEB-DER Söğütlü Şube Başkanı Kürşat Erken, Başkan Yardımcısı Nihat Altınyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri Ünal Küçük, Kadir Mert Baysan, Halil Kulaoğlu ve Ahmet Karahan, Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesinin yeni binasına geçmesi münasebetiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen’e, “MEB-DER Söğütlü Şubesinin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Erken, milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmeyi amaç edinmiş eğitimcilerimizi bir çatı altında toplamayı hedefleyen MEB-DER Söğütlü Şubesi olarak  50’ye yakın üyeye ulaşmış durumdayız” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı  Murat Mengen ise, "MEB-DER ülkemizin maddi ve manevi kalkınmasında çok önemli bir yere sahip olan değerli bir sivil toplum örgütüdür. Kuruluş felsefesinde ‘Önce Ahlak ve Maneviyat’ yazan, istikametini bu yolda oluşturan Allah rızası için çalışan nesiller yetiştirmeyi gaye edinen bir sivil toplum kuruluşunu temsil eden siz değerli arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum diyerek” ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Söğütlü MEB-DER Şube yönetiminin yanı sıra Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkan Yardımcıları Türker Erol Özen, Mahmut Karataş da yer aldı.