Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası TESMER Yönetim Kurulu Başkanı Selattin Çakırsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaynarca Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü öğrencileri ve serbest muhasebeciler için ‘Muhasebe Mesleğinin Bugünü ve Geleceği’ konulu bir seminer düzenledi. Okulun Sunum Merkezi Salonunda düzenlenen seminere, Sakarya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Selahattin Çakırsoy, TESMER Sekreteri Turgay Çetiner, Kadir Kınalı ve Yönetim Kurulu Üyesri Ersin Ellidokuz, Kaynarca Temsilcisi Burhanettin Hazar konuşmacı olarak katıldı.

Kaynarca MYO Müdürü Nafi Filiz, açılış konuşmasında Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Selattin Çakırsoy’un Muhasebe Mesleği hakkında verecekleri sunumun öğrencilere faydalı olacağını belirterek, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Oda Başkanı Selattin Çakırsoy, Muhasebe Mesleği hakkında öğrencilere ince ayrıntılar verdi. Çakırsoy, “Muhasebe mesleğini severseniz yaparsanız. Sevmediğiniz işi yaparsanız başarılı olama ihtimalinizde olmaz” dedi.

Öğrencilerin seminer konusu ile ilgili sorularını konuşmacılar ve öğretim üyeleri cevapladı. Seminerin sonunda, MYO Okulu Müdürü, Nafi Filiz katılımcı konuşmacılara ‘Teşekkür Belgesi’ sundu.