Barış Pınarı Harekatı’na tam destek

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan meclis toplantısında; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı’na değinen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Suriye'de yaşanan iç savaş sebebiyle terör örgütlerinin bölgede kontrol ve otorite imkânı bulduğunu belirterek, harekatın amacının bölgemizi teröristlerden temizlemek ve yurtlarından edilmiş Suriyelileri ülkelerine geri göndermek olduğunu söyledi.

Dualarımız Mehmetçikle

Bu kapsamda Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nı sonuna kadar desteklediklerini belirten Başkan Alemdar, “Türk Silahlı Kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyorum. Dualarımız kahraman Mehmetçiklerimizle.” ifadelerini kullandı.

Ekim ayı ilk oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen bütçe ve ücret tarifesi ile ilgili maddeler görüşülerek karara bağlanırken, Serdivan Belediyesi’nin 2020 yılı bütçesi 113 Milyon TL olarak onaylandı.