Karla mücadele ekipleri, şiddetini zaman zaman arttıran kar yağışına rağmen ilçenin yüksek kesimlerinde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Asfalt Şantiyesindeki koordinasyon merkezinde gece saatlerinden itibaren tüm tedbirlerin alındığını ve ekiplerin müdahale edilecek bölgelere önceden yönlendirildiğini belirten yetkililer, kar yağışının başlaması ile birlikte yol açma, tuzlama ve kürüme çalışmalarının da başlatıldığını ve hava şartları normale dönene kadar da çalışmaların çift vardiya usulü ile 7/24 devam edeceğini belirttiler.

serdivan_karla_mucadele2-001.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinin koordinasyon merkezinde anlık olarak değerlendirildiğini ifade eden yetkililer, alınan son verilere göre kar yağışının 2 gün daha süreceğini, sonrasında ise yerini yağmura bırakacağını belirterek, ilçe genelindeki karla mücadele çalışmalarının bu doğrultuda Perşembe gününe kadar aralıksız devam edeceğini söylediler.

Ayrıca vatandaşların da yolla ilgili taleplerini Serdivan Belediyesi’nin 444 54 50 numaralı çağrı merkezine 24 saat iletebilecekleri bildirildi. 

serdivan_karla_mucadele3-001.jpg

serdivan_karla_mucadele4.jpg