Serdivan Belediyesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği bayramlaşma merasimini bu yıl da yine 26 Ekim Cuma günü saat 14.00 de belediye önündeki parkta gerçekleştirecek.

Bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayram tebrikine katılımın yıl arttığı dikkat çekerken, ilçeden ve ilçe dışından gelen misafirleri buluşturması açısından da ilçenin sosyal hayatında ayrı bir yeri bulunuyor.

Kurban Bayramında düzenlenecek bayramlaşmayı Serdivan AK Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte düzenleyen Serdivan Belediyesi’nin konuğu ise Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün. Ayrıca il yönetiminden temsilcilerinde katılacağı bayramlaşma bayramın ikinci gününe denk gelen 26 Ekim 2012 Cuma günü saat 14.00’te yapılacak.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da, ilçe halkıyla bütünleştikleri bayram kutlamalarının önemine değinerek, “ilçemizin her kesimden insanını bir araya getiren ve sosyal dayanışmanın en iyi örneğini bizlere yaşatan mübarek günlerden biri olan Kurban Bayramında halkımızla bir arada olacağız. Her yıl geleneksel olarak yaptığımız bayramlaşma törenini inşallah bir sonraki bayramda yeni hizmet binamızda gerçekleştireceğiz. Şimdiden tüm hemşerilerimin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.