Belediye hizmet binasında gerçekleşen bayramlaşma programına; AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayları Osman Çelik ve Recep Hacıeyüpoğlu, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Enver Tok, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, teşkilat mensupları, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve belediye personelinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Bayramı’nın tüm İslam Alemi için hayırlar getirmesini dileyen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Bizim için bayramlar muhabbetin, kardeşliğin, birlikteliğin perçinlendiği müstesna zamanlardır. Bu muhabbeti yaşama fırsatını, bayramlaşma programımızda bir kez daha tattık. Bu vesileyle tekrar tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, herkese sağlıkla ve huzurla bir bayram tatili dilerim“ dedi.

Dernek programında bir araya geldiler

Belediyedeki program sonrasında Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Serdivan Zaman Park’ta Serdivan Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği bayramlaşma programına katıldı.  İkili burada muhtarlarla bayramlaştı.