Gerçekleştirilen görüşmede Serdivan ilçesinde inşa edilecek yeni yağmursuyu hattı ile ilgili açıklamalarda bulunan Rüstem Keleş, “Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar ile ilçemizde inşa edeceğimiz yeni yağmursuyu projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Çalışmalarımız tamamlanmak üzere” diye konuştu.

3,5 kilometrelik yağmursuyu hattı

Kısa süre içerisinde ihalesine çıkılacak yağmursuyu iletim hattının 3,5 kilometre uzunluğunda olacağını da belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İletim hatlarımızı ihtiyaçlar ve öncelikler doğrultusunda genişletmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Serdivan ilçemize yaklaşık 3,5 kilometrelik yağmursuyu iletim hattı inşa edeceğiz. İlçemizdeki mevcut yağmursuyu ağını genişletmiş olacağız. İnşallah kısa süre içerisinde projemizin ihalesine çıkacağız. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

serdivan_yagmur_suyu2.jpg

Serdivan için çok önemli proje

Hayata geçirilecek çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’e teşekkür eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise, “Şehrimizdeki ve ilçemizdeki gelişim devam ediyor ve bu gelişimle beraber ortaya çıkan yeni ihtiyaçları karşılamak için çalışıyoruz. Yeni projeler üretiyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve tüm kurumlarımızla sürekli istişare halindeyiz. İnşallah SASKİ’nin yapacağı çalışma ile ilçemiz için çok önemli bir proje daha hayata geçecek. Serdivanımıza hayırlı olsun” dedi. SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen görüşmenin ardından SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, projenin hayata geçirileceği bölgelerde incelemelerde bulundu.