Serdivan’da 23 Nisan Coşkusu

Vatandaşlar sokağa çıkma yasağı kapsamında İstiklal Marşı’na evlerinin balkonlarından eşlik ederken Serdivan Belediyesi iletişim merkezi ve yardım biriminde görevli tüm personel de sosyal mesafe kuralına uyarak bu coşkuya ortak oldu. Türk Bayrağı İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekildi.

Saat 21.00’da Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen program kapsamında hep birlikte İstiklal Marşı okunurken, eş zamanlı olarak da tüm Serdivan’da hoparlörlerden seslendirildi.

Program sonunda katılan tüm personele teşekkür eden Başkan Yusuf Alemdar; “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında 7 gün 24 saat görev yapan tüm arkadaşlarımla bir kez daha teşekkür ederim. Bu anlamlı günde hemşehrilerimiz balkonlarında bizler de burada 23 coşkusuna ortak oluyoruz. Bir kaz daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bugün Ramazan Ayı’nın da başladığı özel bir gün. Tüm İslam aleminin, milletimizin Ramazan-ı Şerif’ini de tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Erenler de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında saat 21.00'da Türkiye genelinde okunan İstiklal Marşı’na ilçe sakinleri balkon ve pencerelerinden eşlik ederken Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu da belediye hizmet binası önünde ilçe sakinlerinin coşkusuna ortak oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıldönümü tüm Türkiye de olduğu gibi Erenlerde de coşkuyla kutlandı. Saat 21.00 de Belediye hoparlörinden seslendirilen İstiklal Marşı’na ilçe sakinleri balkon ve pencerelerinden eşlik ederken Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu da belediye hizmet binası önünde ilçe sakinlerinin coşkusuna ortak oldu.

Başta tüm çocukların ve Aziz Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladığını ifade eden Başkan Kılıç, “23 Nisan 1920 tarihinde Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi açılmış Türk halkının egemenliği ilan edilmiştir. Ankara da yanan meşale Anadolu’yu sarmış aziz milletimizin gayreti ve fedakarlığı ilede günümüze kadar güçlenerek gelmiştir. Bu duygular ile başta evlatlarımızın ve Aziz Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum” dedi.