Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; akşam 18:00-23:00 saatleri arasında 7 farklı oyun alanıyla ziyaretçilerini golfle buluşturan Serdivan Trafik Park Golf Alanını hizmete girdiği günden bu yana yaklaşık 1500 kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Özellikle okul çağındaki çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte çocukları aileleri de yalnız bırakmıyor.

7 farklı oyundan oluşan sahadan 2 şer kişilik ekiplerle aynı anda 14 kişinin faydalanabildiği belirtilirken, 10 dakikalık periyotlarla oynan oyunlarda amacın keyifli vakit geçirmenin yanı sıra çocuklarda konsantrasyonun da arttırılması olduğu ifade edildi.

Golfün sosyal açıdan çocukların gelişimine katkı sağladığını dile getiren Serdivan Trafik Park yetkilileri, bu oyunun sosyal yönü kadar etik bir tarafa da sahip olduğunu ve bu sporla çocukların rakiplerine saygı duymayı da öğrendiklerini dile getirdiler.

Serdivan Trafik Park yetkilileri bu sporu denemek ve keyifli bir gün geçirmek için herkesi Serdivan Trafik Park’a beklediklerini söylediler.