Serdivan Belediyesi, Serdivan Park’taki etkinliklerde Ramazan’ın ilk hafta sonunda alana gelen misafirlerini mehteran konseriyle karşıladı.
Tasavvuf musikisi konserinin yanı sıra yarışmaların da yer aldığı hafta sonu programlarında, çocuklar da unutulmadı. Minik misafirler için ödüllü oyunlar düzenlenirken, Hacivat-Karagöz ve ortaoyunu da ayrıca sahne aldı.

Serdivan AVM yanındaki etkinlik alanında performanslarını sergileyen mehteran takımı, Fetih Marşı’ndan, Estergon Kal-ası’na kadar birbirinden güzel eserleri alandaki katılımcılarla birlikte icra etti. Mehteran takımının sergilediği performans vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı.
Her akşam farklı bir programda vatandaşları Serdivan Park’taki Ramazan etkinliklerinde bir araya getiren Serdivan Belediyesi, mehteran konseriyle eski Ramazan ruhunu tekrar yaşattı.


Şerbet, macun ve şeker ikram edildi
Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Cumartesi ve Pazar akşamları alana gelen vatandaşlara ücretsiz olarak geleneksel Osmanlı şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk şeker ikram edildiği, bu güzel hasletin yaşatılması adına Ramazan sonuna kadar hafta sonları ikram edilmeye devam edileceği belirtildi.