Konuyla ilgili Serdivan Çocuk Akademisi’nden yapılan açıklamada, 20 farklı branşta hazırlanan ders içerikleriyle öğrencilere kapılarını açan Serdivan Çocuk Akademisi’nde; derslere ek olarak atölye uygulamalarının da yer alacağı vurgulanırken ayrıca çocukların keyifli ve verimli bir tatil süreci geçirmeleri için çeşitli etkinlikler de düzenleneceği belirtildi.

800 öğrencinin kaydı yapıldı

Açıklamada, iki gün süren tanıtım günleri boyunca Serdivan Çocuk Akademisi Yaz Okulu’nda toplam 800 öğrencinin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda seçtikleri üç farklı kulübe yönlendirildiği belirtildi.

6 hafta sürecek olan eğitim döneminde, çocuklara zeka gelişimine katkı sağlayacak oyunların yanı sıra eski sokak oyunlarının da öğretileceği ifade edilirken, sokak oyunları ve zeka oyunları turnuvaları ile öğrencilere fiziksel aktivitesi bol, eğlenceli bir yaz okulu programı hazırlandığı belirtildi.

20 farklı kulüp faaliyeti ve atölye uygulamaları ile çocuklar Serdivan Çocuk Akademisi Yaz Okulu’nda hem kendilerini geliştirebilecek, hem de yeteneklerini keşfetme imkanı bulacak.

2 Temmuz da başlayan Çocuk Akademisi Yaz Okulu’nda eğitimler 10 Ağustos’a kadar devam edecek.