Belediye adına YERELSEN, işçiler adına ise HİZMET-İŞ Sendikası arasında gerçekleşen görüşmeler sonunda iki taraf da anlaşmaya vardı.
Varılan anlaşmanın detayları ile ilgili hem işçi sendikası hem de Belediye yetkilileri tarafından işçilere asfalt şantiyesinde bilgi verilirken, sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Anlaşmanın imzaları ise iki tarafın temsilcilerinin de hazır bulunduğu törende, Serdivan Belediyesi hizmet binasında atıldı.
Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, imzalanan anlaşma kapsamında çalışanların Mayıs Ayı’nda zamlı maaşlarının yanı sıra oluşan sözleşme maaş farklarını da alacakları belirtildi.

Varılan anlaşma sonrası imzalanan sözleşmenin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunarak işçilere baklava ikram eden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Tatlı dille ve uyum içerisinde sürdürülen görüşmelerin neticesi de hayırla sonuçlandı. Serdivanımıza hizmet noktasında; bu uyumun, tatlı dilin, samimiyetin ve güler yüzün devamını diliyoruz. Biz Serdivan Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Birlikte, hoşgörü ve aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz. Varılan anlaşma tüm işçi kardeşlerimize, Belediyemize ve Serdivanımıza hayırlı olsun” dedi.