19 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda; belediye encümeninin yanı sıra hukuk, plan ve bütçe ile imar komisyon üyeleri de belirlendi.

Kapalı zarf usulü yapılan oylama neticesinde encümen üyeleri; Necmi Kardeş, Ahmet Çalışkan ve Metin Kocabey olurken, açık oylama ile yapılan seçimlerde diğer komisyonlar şu isimlerden oluştu:

Plan ve Bütçe Komisyonu; Cemil Kocacık, Soner Yıldız, Hüseyin Haldızoğlu, Serhat Yavuz Girti ve Lütfi Alibasiç.

İmar Komisyonu; Burhan Tan, Köksal Saltık, Yusuf Karaca, Hasan Güzel ve Yıldıray Başlı.

Hukuk Komisyon; Dursun Ceylan, Hüseyin Bayraktar, İsmail Ak, Siber Bacı ve Ahmet Ziya Akar

Gündem maddeleri arasında yer alan 2017 Yılı Denetim Komisyon Raporu meclis üyelerine sunulurken, 2017 yılı faaliyetlerini oluşturan Faaliyet Raporu da gündem maddeleri arasında görüşüldü.

Alemdar takip etti

Teamül gereği rapor okunmadan önce yerini başkan vekili Tahsin Çuhadar’a bırakan Başkan Alemdar, Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerinin daveti üzerine faaliyet raporunun okunması ve oylanmasını Milliyetçi Hareket Partisi meclis sıralarından takip etti.

“Mesafeleri birlikte kat edeceğiz”

Encümende ve komisyonlarda görev alacak olan meclis üyelerine başarılar dileyen Başkan Yusuf Alemdar, 2017 yılı faaliyet raporunun hazırlanmasında emeği geçen meclis üyelerine ve tüm çalışanlara da teşekkür ederek, “Hedefimiz; 2017 yılında ortaya koyduğumuz çalışmaların üstünde bir eforla 2018 yılında da vatandaşlarımıza hizmet etmek. İlk günkü heyecanla, mesafeleri birlikte kat etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.