Adapazarı Şehit Mustafa Özen İlkokulu tarafından Adapazarı Agora Alışveriş Merkezi’nde Yılsonu Resim Sergisi düzenlendi. Öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları resimlerin sergilendiği etkinlikte Halk Oyunları ve Bayrak Gösterisi yapılarak sergide emeği geçenlere plaket verildi.

Büyük beğeni topladı

Adapazarı Şehit Mustafa Özen İlkokulu Yılsonu Resim Sergisi’ne Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, Şube Müdürü Koray Keskin, Adapazarı Halk Eğitim Müdürü Vedat Tetik, Okul Müdürü Elif Ulu, Okul Resim Öğretmeni Berna Savaşeri ve çevre okulların öğretmenleri katıldı. Öğrencilerin sene boyunca yapmış oldukları resimlerin yer aldığı, Halk Oyunları, Zeybek ve Bayram gösteriminin de yapıldığı sergi davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

Çok çalıştılar

Etkinliğe gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Mustafa Özen İlkokulu Müdürü Elif Ulu, “Sergi için yıl boyunca çok çalıştık, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz güzel eserler oluşturdular. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Bizlerle birlikte olan başkanlarımıza ve müdürlerimize de çok teşekkür ediyoruz.” dedi.  Etkinliği değerlendiren Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel, “Adapazarı Belediyesi olarak paydaş kurumlarımızla işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal etkinliklerin kapsamının daha da genişletilmesi noktasında da çalışma yapıyoruz. Öğrencilerimizi, eğitimci ve idarecilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.