Büyükşehir Belediyesi şehir genelindeki meydan, cadde ve sokaklarda çevre düzenlemelerine devam ediyor. Pasaj 2000 önü ve Çark Caddesi girişinde devam eden çevre düzenleme çalışmaları hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmamız ile bu bölgemiz de, daha güzel bir görünüme kavuşacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, meydan, cadde ve sokaklarda çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Pasaj 2000 önü ve Çark Caddesi girişinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her bölgesinde gerekli düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Yeni meydan, sokak ve caddeleri hemşerilerimizin hizmetine sunmanın yanı sıra, mevcut alanlarımızda da yenileme işlemlerine hız kesmeden devam ediyoruz. Programımız kapsamında, Çark Caddesi girişinde zemin yenileme çalışmalarını tamamladık” diye konuştu.

Zemin yenileniyor

Pasaj 2000 önünde devam eden çalışmaların da kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Oktar, “Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz, Pasaj 2000 önü ile Çark Caddesi girişi arasındaki bölgede bir çalışma başlattı. Bölgenin yaya yürüyüş zeminini yenileyip, engelli vatandaşlarımızın yürüyüşünü kolaylaştıracak taşları monte edeceğiz.  Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmamız ile bu bölgemiz de, daha güzel bir görünüme kavuşacak” şeklinde konuştu.