SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan ve Bolu Müşteri Hizmetleri Merkezi Sorumlusu İlhan Özdemir ile Mudurnu Müşteri Hizmetleri Sorumlusu Eyüp Bensiz, Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin’i makamında ziyaret ederek SEDAŞ’ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kaymakama bilgi sunuldu

SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan; “SEDAŞ’ın elektrik tüketimiyle ilgili fatura tahakkuku ve tahsilatı yapmadığını, bu sürecin perakende şirketler tarafından sürdürüldüğünü, SEDAŞ’ın 4 il 45 ilçe ve 766 köy ile bin 344 mahalleyi kapsayan 20 bin kilometrekarelik faaliyet bölgesinde bin 700 çalışanı ile özel şirket olarak hizmet verdiğini, dağıtım şirketi olarak, elektrik dağıtım şebekelerine ait yatırımları, sayaç okuma, kesme ve açma, yeni binaların enerji müsaadesi, proje onayı, elektrik bağlantısı görevlerini sürdürdüğünü, özellikle aydınlatma, kayıp enerji ile mücadele, elektrik arıza, bakım ve onarım süreçlerine ait görevleri 7 gün 24 saat yaptığını” belirtti. Erkovan, “SEDAŞ hesap verilebilirlik, kaliteli hizmet ve çözüm odaklı yaklaşım ilkeleri ile müşteri memnuniyetini hedefliyor. Paydaşlarıile etkin iletişim, işbirliği vebilgi paylaşımı içinde çalışıyor” dedi.

Kaymakam Şahin’den teşekkür

Kaymakam Efecan Şahin ise yapılan nezaket ziyareti ve SEDAŞ’ın hizmet odaklı süreçleri hakkında kendisine verilen ayrıntılı bilgiler için teşekkür ederek, Mudurnu mahalle ve köy muhtarları ile yaptıkları toplantılarda kendisine iletilen öneriler ve talepler ile tespitlerini, SEDAŞ yöneticileri ile paylaştı. Şahin; “SEDAŞ ile işbirliğimizi başarılı bir şekilde sürdürmek ve geliştirmek istiyoruz” dedi.