Toplantıya katılan muhtarlar, elektrik şebekelerinde yapılan onarım ve bakım çalışmaları dolayısıyla SEDAŞ yetkilileri ile Şebeke Operasyon Sorumlusu ve ekiplerine teşekkür ettiler.

“Destek verilmeli”

Muhtarlara toplantıda tek tek söz verildi.  Muhtarların köy ve mahallelerine ait elektrikle ilgili talepleri hakkında bilgiler alındı. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk toplantı öncesinde bir sunum yaptı. Kendisine iletilen taleplerin kayıt altına alınmasını sağlarken, bu konularla ilgili alınacak önlemler hakkında görev paylaşımını aynı anda yaptı. Muhtarlar çalışmaları nedeniyle, SEDAŞ ekiplerine teşekkür ederken, ayrıca Karapürçek Orman İşletmesi tarafından ağaçların elektrik şebekesine temas eden yerlerde budanması ve bakım yapılabilmesi için, SEDAŞ ekiplerine gerekli desteğin verilmesini beklediklerini belirttiler.

Toplantıya Karapürçek Kaymakamı Elif Nur Yaman,  Belediye Başkanı Orhan Yıldırım ve Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak, ilçenin köy ve mahalle muhtarları ile SEDAŞ’tan Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Başcı, Şebeke Operasyon Sorumlusu Ömer Kınalı, Şebeke Operasyon görevlisi Erol Demircan da katıldı.

Belediye Başkanı Yıldırım teşekkür etti

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da, SEDAŞ’ın elektrik şebekelerinde son dönemde yaptığı bakım, yenileme ve kapasite artışına dönük çalışmaları sonucu enerji altyapısında büyük bir iyileşme sağladığını söyledi. Başkan Yıldırım, Karapürçek ilçesinin merkezinde şu anda alt yapı çalışması yapıldığını daha sonra doğal gaz çalışması yapılacağını belirterek,  bu çalışma sırasında ilçe merkezinde elektrik hatlarının yer altına alınmasını talep ettiklerini bu çalışmanın çok yararlı olacağını ve  SEDAŞ dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk’e bu konuda işbirliği yapmak istediklerini belirti. Dr. Ersan Şentürk konunun teknik anlamda yerinde incelenmesi gerektiğini belirtti ve ilgili birimlerin bir araya gelmesine karar verildi. 

Muhtarlardan teşekkür

Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak muhtarlar adına konuşma yaptı ve Akyazı İlçesinde konuşlanmış olan Şebeke Operasyon ekiplerinden çok memnun olduğunu SEDAŞ Bölge Sorumlusu Ömer Kınalı ve Operasyon görevlisi Erol Demircan’a aradığında mutlaka ulaşabildiklerini ve kendilerinin de elektrikle ilgili konularda çözüm sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, muhtarların tek tek söz alması ve taleplerini iletmesi sırasında çözüm sağlanabilecek konuları hızla ele alacaklarını belirtirken, bazı konuların da acilen yapılması için talimat verdi. Ersan Şentürk Karapürçek İlçesinde  2018 yılı içinde yapılacak çalışmaları muhtarlara anlatarak bilgilendirme sağladı. Muhtarlar Ersan Şentürk’e “Konularımız ile ilgilenmenizden, konulara vakıf olmanız ve bizleri dinlemenizden, iletişime önem veren, çözüm odaklı yaklaşımınız ile ilçemizde böyle bir toplantı yapmanızdan çok memnun olduk” dediler.