İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile bir araya gelen SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Dağıtım Varlıkları Grup Müdürü Enver Aka, Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk ve Ar-Ge Yatırım Planlama Sorumlusu Aysel Karaşinşehir şebekeye ait değerlendirmelerde bulundu. Paydaşlarını bilgilendirme konusunda hassas davranan SEDAŞ ekibi yüz yüze sağlanan bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında şehir merkezini besleyen trafolarla ilgili yapılacak çalışmalar hakkında Başkan Nevzat Doğan’a ayrıntılı bilgiler verdi.

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk toplantıda; “SEDAŞ özel şirket statüsünde, elektrik dağıtımını bir kamu hizmeti olarak gerçekleştiriyor. Tüm paydaşlarımızın görüş ve önerilerini almak bizim için çok değerli. Ayrıca olumlu sonuçlar için işbirliği gerektiren konular olabiliyor” ifadelerine yer verdi.

Başkan Doğan ise işbirliği gerektiren konularda hizmetin daha iyi verilebilmesi için karşılıklı istişare ile el birliği yapılıp hızlı sonuç alınacağını belirtti. Doğan, bilgilendirme ve değerlendirme amaçlı yapılan toplantının çok faydalı olduğunu belirterek SEDAŞ yöneticilerine teşekkür etti.