Alınan kararların uygulanması ile mesleki anlamda elektrikçilere kolaylık sağlanması hedeflenirken, karşılıklı olarak verimli çalışma esası gözetildi.

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan’ın Başkanlığında, Elektrikçiler Odası Başkanları ile yapılan toplantıda SEDAŞ yöneticilerinden Ölçme ve Veri Yönetimi Grup Müdürü Erol Sancak, AG Ölçüm Müdürü Gürcan Seymen, AR-GE Planlama ve Şebeke Sağlama Müdürü Ayşegül Kaya, Müşteri Hizmetleri Merkezleri Müdürü Arzu Karaduman, Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, SEDAŞ’ın Bölgesindeki Elektrikçiler Oda Başkanlarından Düzce Elektrikçiler Odası Başkanı Serhat Geçtim, Kocaeli Elektrikçiler Odası Başkanı Mustafa Kocagöz, Bolu Elektrikçiler Odası Başkanı Mustafa Yaman, Sakarya Elektrikçiler Odası Başkanı Mecit Şen,  Gebze Elektrikçiler Odası Başkanı Mikail Aydemir toplantıda hazır bulundu.

Bekir Sami Güven, Elektrikçiler Odalarının ve bu meslek odasına üye olan elektrikçilerin SEDAŞ’ın en önemli iş paydaşları içinde yer aldığını belirterek, “Sizlerle bir araya gelmek ve sizleri de dinleyerek görüş ve önerilerinizi değerlendirmek bizler için çok önemli. Sahadaki pratik uygulamalarla, yürürlükteki mevzuat hükümlerinin en iyi şekilde ve uyum içinde sürdürülebilmesini hedefleyerek, daha verimli ve sorunsuz bir çalışma ortamı dizayn etmek için karşılıklı iletişim içinde olmayı çok önemsiyoruz. İletişim toplantımızda görüşülen ve karar altına alınan konuların ayrıca takipçisi olacağım” dedi. 

Elektrikçiler Oda Başkanları, SEDAŞ yetkilileri ile birlikte etkin iletişim toplantısı ve kaynaşma yemeği düzenlediklerini belirterek, ''Yeni mevzuat ve değişen yönetmeliklerin getirdiği uygulamalara ait güncel gelişmeler konusunda görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Amacımız uyum içinde çalışarak tüm bölgelerimizde aynı uygulamaların sorunsuz olarak gerçekleşmesini sağlamaktır. İlişkilerimizi genişleterek talep ve önerilerimizi SEDAŞ yetkilileri ile paylaşıyoruz. Başarılı geçen iletişim toplantısında, SEDAŞ yetkililerinin yapıcı, olumlu ve çözüm odaklı yaklaşımından da büyük memnuniyet duyuyoruz. Burada aldığımız tüm kararları meslek örgütümüz içinde Odalarımızın üyeleriyle de paylaşacağız” dediler.