SEDAŞ Ramazan ayı öncesi ve devamında aydınlatma odaklı çalışmalarına daha çok ağırlık vererek çalışmalarına devam ediyor. Müşteri memnuniyetini dikkate alan SEDAŞ ekipleri,  mahallelerdeki, cadde ve sokak aydınlatma çalışmalarına yoğunluk verdi. Alo 186 SEDAŞ iletişim hattına bildirilen aydınlatma ihbarları titizlikle incelenerek arızalar gideriliyor.

SEDAŞ ekipleri yolları aydınlatıyor

SEDAŞ yetkililerinden yapılan açıklamada; "D-100 Karayolu üzerinde yapılan çalışmalar Kocaeli'den başlatılarak Sakarya’ya kadar sürdürüldü. Kartepe ilçesi D-100 geçişi üzerinde orta refüjde yanmayan lambalara müdahale eden ekipler kablo arızası veren güzergah boyunca armatürleri elden geçirdiler. Arızalı kablolar değiştirilirken, bozuk olan aydınlatma lambalarının tespiti amacıyla SEDAŞ ekipleri, D-100 boyunca iş güvenliğini sağlayarak lambaları kontrol edildi. SEDAŞ’ın Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce’yi kapsayan 20 Bin kilometrekarelik bölgesinde 400 Bin civarında armatür var. Aydınlatma ve bakım çalışmaları SEDAŞ tarafından titizlikle sürdürülüyor. Ekiplerimiz, Şebeke Operasyon Müdürlüğü’nün takip ettiği çalışmalarla yanmayan lamba kalmaması için çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Araç sürücülerinden teşekkür

SEDAŞ'ın çalışmalarını başarılı bulan sürücüler ise; “D-100 Karayolunda bulunan arızalı lambalara SEDAŞ’ın müdahale etmesi güzel bir çalışma. Bu çalışmayı gerçekleştiren SEDAŞ ekiplerine teşekkür ediyoruz” dediler.