Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ), Milli Eğitim Bakanlığı’nın da desteğini yanına alarak “Elektriğin Güvenli Kullanımı” projesi kapsamında ortaokul 5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine şimdi ve gelecekte bilinçli birer tüketici olmaları ve elektriğin risklerini de öğrenerek çevre ve halk sağlığına katkı sağlamaları için aynı konuda düzenlenen resim yarışmasına start verildi.  

PROTOKOL ONAYLANDI

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, SEPAŞ Ürün ve Pazarlama Müdürü Necmi Çağlar, düzenlenecek Resim Yarışması Protokolünü yapılan imza töreninde karşılıklı onayladılar.

SOSYAL SORUMLULUK

Milli Eğitim İl Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, resim yarışması protokolünün milli eğitim web sitesinde yayımlanacağını belirterek, katılımın yüksek olmasını beklediklerini belirtti. Sandıkçı, “Elektrik perakende satış faaliyetlerinden sorumlu olan ve Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce illerinde yaklaşık 1,5 milyon müşterisi bulunan SEPAŞ ile aynı bölgede elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ’ın, evlerde ve işyerlerinde elektrik kullanımı konusunda tüketicileri bilinçlendirmek için önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmasından büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

SEDAŞ VE SEPAŞ ÖRNEK OLSUN

Sandıkçı, “Ağaç yaşken eğilir düşüncesinden yola çıkılarak hayata geçirilecek böyle bir projede öncelikle çocuklar için etkinlikler düzenlenmesi nedeniyle her iki Şirket ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Eğitim amaçlı bu tür etkinliklerin tüm kuruluşlarımız için örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

KAZALAR OLMASIN

SEDAŞ ve SEPAŞ yetkilileri, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projeye verdiği desteğe de teşekkür ederken, proje ile çocuklara enerjinin öneminin anlatılacağını, elektrik enerjisinin bilinçli ve verimli kullanımı hakkında bilgi verileceğini kaydetti.

22 MAYIS SON

 

Yetkililer 20 öğrenciye ödül verileceğini ve yarışma başvuru süresinin 22 Mayısa kadar süreceğini ifade ederek, SEDAŞ ve SEPAŞ Müşteri Hizmetlerine de eserlerin teslim edilebileceğini belirttiler.