SEDAŞ Bolu İl Yöneticisi İsmail Doğandor ve Müşteri Hizmetleri Sorumlusu İlhan Özdemir tarafından karşılanan Vali Baruş’a SEDAŞ müşteri hizmetleri merkezinde, müşteri ilişkileri yönetimi (MİY), yeni binalar için enerji müsaadesi talepleri ve bağlantı anlaşmalarının yapılmasına ilişkin süreçler ile geçici kabul, proje onayı ve ilave şebeke taleplerinin karşılanmasına ilişkin süreçler hakkında detaylı bilgiler verildi.

Doğandor, Vali Aydın Baruş’un yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bolu Valimiz SEDAŞ olarak bize her konuda destek olmaktadır. Yaptığımız çalışmalarda kendisini yanımızda görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Bugünkü ziyaretinde müşteri hizmetlerinde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında kendisine çeşitli bilgiler verdik" şeklinde konuştu.

SEDAŞ’ın müşteri ilişkileri yönetimi için uygulamaya geçirdiği yeni projesi hakkında ayrıntılı bilgiler alan ve SEDAŞ’ın çalışmalarını başarılı bulduğunu, tüketici hizmetlerinde çözüm odaklı yaklaşım ve hizmet kalitesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Bolu Valisi Aydın Baruş müşteri hizmetleri merkezinde görev yapan çalışanlarla sohbet ederek yöneticilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.