SEDAŞ, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde elektrik şebekesi üzerinde yeraltı kablolu altyapı yatırım çalışmalarına başlamadan önce, çalışma yapacağı mahalle, cadde ve sokaklar üzerinde bulunan esnaf ve hane sahiplerini, “Her şey sizin için, daha kaliteli hizmet ve enerji için!” başlıklı broşürlerle kapı kapı bilgilendiriyor. Aynı broşürde yapılan çalışmaların elektrik kullanıcılarına daha iyi hizmet sunulabilmesi için gerçekleştirildiği ifade edilirken, “İyi niyetinize güveniyor, hoşgörünüze teşekkür ediyoruz” mesajı da veriliyor.

Çevre ve iş güvenliği önemli

SEDAŞ yöneticileri, “Bölgemizdeki tüm elektrik kullanıcıları en önemli paydaşlarımız” açıklamasında bulunurken, “Çalışmalarımız sırasında, iletişim kurarak elektrik dağıtım faaliyetlerimiz hakkında paydaşlarımıza bilgi aktarmak, müşterilerimize verdiğimiz değeri göstermek, ilerlettiğimiz süreçlere fayda sağlıyor, şikâyet konusu olabilecek hususlar bu bilgilendirmelerle ortadan kalkıyor” dediler. SEDAŞ’ın elektrik kullanıcıları için hazırladığı ve kapı kapı teslim ettiği broşürlerde, planlı kesinti sürecine, iş güvenliğine, çevre ve yapılan altyapı çalışmalarında kurumlar arası işbirliğine, iş bölümü ve şirket iletişim bilgilerine yer veriliyor.

Entegre Yönetim Sistemi (eys)

Kalite politikası ve müşteri memnuniyeti politikası kapsamında şikayetleri değerlendiren, kök nedenleri belirleyen ve bir daha olmaması için önlem alan SEDAŞ, bu anlayış ile görev yapan çalışanlarıyla değişimi ve yeniliği de destekleyerek, süreçlerini daha çok iyileştirmek ve verimliliği de geliştirmek üzere, entegre yönetim sistemlerini kuruyor, çalışanları ile düzeltici ve önleyici faaliyetler gerçekleştiriyor.

Düzce’de 3 bin 200 metre uzunluğundaki enerji nakil hattı yer altına alınıyor

Düzce İli, Merkez İlçesi, Kültür Mahallesi, İstanbul Caddesi üzerinde başlatılan elektrik altyapı yatırım çalışmaları kapsamında 3.2 kilometre uzunluğundaki mevcut enerji nakil hattı yer altına alınıyor. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine yönelik yaptığı başarılı sosyal sorumluluk projeleri ile sıkça adından söz ettiren SEDAŞ, Düzce’li tüketicilerini broşürle bilgilendirmek için ekiplerini seferber etti. İstanbul Caddesi üzerinde başlatılan yer altı çalışmaları öncesi çevre sakinlerini bilgilendiren SEDAŞ ekipleri, 3 bin 200 metre uzunluğundaki İstanbul Caddesi yer altı projesi kapsamında, 22 bin metre alçak ve orta gerilim kablosu kullanarak 137 adet galvaniz tip aydınlatma direği ve 84 adet saha dağıtım kutusu tesis edecek. Çalışmaların kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.