Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) Grup 7 ile işbirliği içinde olacak ve iletişim danışmanlığı hizmetini Akkök Şirketler Grubu içinde diğer şirketlerle birlikte Grup 7’den alacak.

Grup 7 İletişim Danışmanlığı konusunda, Akkök Şirketler Grubu’na stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. Grup 7, Akkök Şirketler Grubu Kurumsal İletişim birimleri ile işbirliği içinde iletişim danışmanlığı yaparken, SEDAŞ yanında, Akenerji, Akmerkez, Aksa, DowAksa ve Akkim ile Akiş bünyesindeki Akbatı Residences ve Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne stratejik iletişim ve medya ilişkileri alanlarında,  kurumsal iletişim süreçleri ve yönetimi konularında danışmanlık yapacak.

Grup 7 Halkla İlişkiler müşteri portföyünde ayrıca, Alarko Carrier, Aydınlı Grup, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), Eureko Sigorta, Halkbank, Kale Kilit, RWE, Sabancı Vakfı, Sütaş, Tesco-Kipa, Türkiye Bankalar Birliği, Vestel, Visa Europe, Zorlu Holding ve Zorlu Enerji gibi marka ve kuruluşlarda yer alırken,  danışmanlık hizmeti veren Grup 7’nin, 2012 yılında portföyüne katılan müşterilerinin arasında Tchibo, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı (TSÇV), Türkiye Sigorta Birliği, Oluklu Mukavva Üreticileri Derneği (OMÜD), Saray Grubu ile Aktif Bank markaları da bulunuyor.