SEDAŞ şebeke Operasyon ekipleri, vatandaşların Ramazan ayı içinde aydınlık sokaklarda güven içinde gezebilmesi, trafikte sürücülerin daha güvenle ilerleyebilmesi adına aydınlatma direklerinde yanmayan lamba bırakmamak için 7 gün 24 saat yoğun iş temposuyla çalışmalarını sürdürüyorlar.

Aydınlatma mücadelesi

Her yıl yapılan geniş kapsamlı aydınlatma bakım çalışmalarının haricinde, belirli periyotlarla aydınlatma sistemleri gözden geçirilerek ekonomik ömrünü dolduran ekipmanların değişimi, ekonomik ömrünü doldurmamış olanların ise bakımları SEDAŞ ekiplerince sağlanıyor. SEDAŞ ekipleri aydınlatma şebekesinde oluşan arızalara da hızlıca müdahale ediyor. SEDAŞ ekipleri, elektrik şebekesinde yer alan  400 bin civarındaki aydınlatma direğindeki, tüm armatürlerin eksiksiz olarak yanması için büyük bir mücadele veriyor.

Tüm ihbarlar takip altında

Doğu Marmara bölgesinde bulunan aydınlatma sisteminin düzenli bir şekilde çalışması ve eksiklerinin giderilmesi amacıyla SEDAŞ aydınlatma ekiplerince, gerçekleştirilen planlı bakım ve ihbar üzerine onarım faaliyetleri hiç durmadan sürdürülüyor. SEDAŞ bölgesindeki elektrik kullanıcılarının, aydınlatma ile ilgili arıza, ihbar ve taleplerini; SEDAŞ ALO 186 Çağrı Merkezinden, SEDAŞ Web sitesinde web Chat hattından veya web sayfası şikayet talep ve öneri formlarından,  müşteri hizmetleri merkezlerine yapılan yazılı başvurulardan alıyor ve müdahalelerini WFM (Mobil İş Gücü Yönetimi) Projesi ile  tabletler üzerinden takip ederek gerçekleştiriyor.