SEDAŞ Çağrı Merkezi'nde müşteri temsilcilerinin performansları sürekli olarak izlenirken, müşteriye vermiş oldukları hizmetin kalitesi de ölçümleniyor ve değerlendiriliyor. SEDAŞ Çağrı Merkezi'nde müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi için “İnbound, Outbound ve Backoffice Operasyonu” kategorilerinde performansları değerlendirilen ve başarılı bulunan müşteri temsilcileri, düzenlenen ödül töreninde SEDAŞ yöneticilerinin ellerinden ödüllerini ve teşekkür belgelerini aldılar.

Inbound Operasyonu'nda birinci olan müşteri temsilcisine ödülünü SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz, ikinci olan müşteri temsilcisine SEDAŞ İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Jan Roszka, üçüncü olan müşteri temsilcisine SEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yorulmaz, Outbound Operasyonunda birinci olan müşteri temsilcisine ödülünü Comdata Genel Müdürü Yasin Uslu ve Backoffice Operasyon'unda birinci olan müşteri temsilcisine ödülünü Müşteri Hizmetleri Grup Müdürü Orhan Sönmez verdi.

Çağrı Merkezinde hedefler gerçekleşiyor

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, çağrı merkezi ödül töreni sırasında ödül alan çalışanları ayrı ayrı tebrik ederek; “Çağrı Merkezimizde müşteri memnuniyeti için görev yapan arkadaşlarımızı öncelikle tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Yapılan değerlendirmelerin sonucunda müşterilerimize verdiğiniz değeri ve hizmet kalitesini ortaya koydunuz. Hizmet kalitesinin ölçümlendiği kriterlerde, en başarılı olan arkadaşlarımız belirlendi. Yaptığınız iş ile SEDAŞ’ın sesi oluyorsunuz ve yaptığınız iş şirketimiz için çok değerli. Müşterilerimizde yarattığınız olumlu algı, müşterinin sorununu sahiplenme ve müşteri ile empati kurabilmeniz, çözüm odaklı yaklaşımınız, şirketimize müşteri memnuniyeti ve kurumsal itibar, güven ve beğeni olarak yansıyor. Bu başarılarınızın devamını diliyorum. Çağrı Merkezimizde hedeflenen başarı grafiği değerlerini gerçekleştiren tüm arkadaşlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.