Bekir Sami Güven kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetin İlanının ardından ilk defa en geniş katılımıyla 3 Ocak 1934 de İzmir’de gerçekleştirilen “Türkiye Avukatlar Birliği” toplantısında, 5 Nisan tarihinin Avukatlar Günü olarak adlandırılması yanında, yaklaşık 24 yıl sonra 5 Nisan 1958 tarihinde “Barolar Birliği’nin” kuruluş çalışmalarına başlanmış olması nedeniyle  5 Nisan tarihinde kutlanan Avukatlar Gününüzü kutluyoruz.

SEDAŞ, olarak tehlikeli bir işkolunda meşakkatli bir işi yaparken elektrik ile karanlığı aydınlatmanın ötesinde sağladığımız enerji ile  hayatın içinde ekonominin irili ufaklı dönen pek çok çarkının işlemesine vesile oluyor,  pek çok sektörde aşa ve işe dönüşen elektriğin dağıtımından manevi bir güç alıyoruz. Ekibimizle bu heyecan içinde elektrik dağıtım faaliyetlerimizi, sürdürüyoruz. Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce de 45 ilçe ve 766 köy ile 1344 mahalle de 20 Bin kilometrekarelik alanda 1700 kişi ile yılda 9,7 milyar kilowattsaat elektrik dağıtımı sağlıyoruz.

Avukatlık mesleğinin de tehlikeleri barındıran doğası yanında, adalet dağıtılmasına vesile olduğunu, Avukatlarımızın ise birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında ,hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında, hiç durmadan ve  yılmadan caba gösterdiğini biliyoruz. 5 Nisan Avukatlar Günü’nün sadece avukatların değil aynı zamanda halkımızın ve Türk Milletinin günü olduğuna inanıyoruz. 5 Nisan demek, savunma hakkı, adil yargılanma hakkı, hukuki huzur, hukuki güvenlik ve geleceğe güvenle bakmak demektir. Bütün bu nedenlerle, tüm halkımızın, milletimizin ve adaletin de  temsilcileri olan siz değerli avukatlarımızın, 5 Nisan Avukatlar Gününü kutlarken,  SEDAŞ Ailesi olarak ebediyete intikal etmiş ve görevleri başında şehit olmuş tüm avukatlarımızı rahmet ve minnetle anar, hayatta olan tüm avukatlarımıza da başarılar diler, en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız."