Ziyarette konuşan Başkan Toçoğlu, iş dünyası ile her zaman birlikte olduklarını ifade ederek, “Sakarya’mıza güveniyoruz. Şehrimizin sanayi ve ticaret geleceğini Odamızla birlikte planlıyor, disiplinli büyüme ve gelişme için gayret ediyoruz.” derken Başkan Kösemusul, “Başkanımızın destekleri ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda başarılı olacağız ve Sakarya’mız kısa zamanda çok daha fazla gelişecek. Gelişime ve dönüşüme hazırlıklı olmalıyız” dedi.

“İş dünyamıza güveniyoruz”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. SATSO’nun hayata geçirdiği ve üzerinde çalıştığı projeler ile şehir ekonomisinin değerlendirildiği ziyarette konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, iş dünyası ile her zaman birlikte olduklarını vurguladı. Şehrin büyüme ve gelişmesinin istişare ile değerlendirildiğini ve bu konuda iş dünyasına güvendiğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “Odamızla birlikte şehrimizin ekonomik gelişiminde, sanayi çalışmalarında çok önemli mesafeler aldık. Hassasiyetlerimizi asla göz ardı etmeden birlikte çalışarak disiplinli büyüme ve gelişme için gayret ediyoruz. Biz Sakarya’mıza güveniyoruz. İnşallah çok daha iyi seviyelerde olacağız” ifadelerini kullandı.

“Daha başarılı olacağız”

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Mahmut Kösemusul, Toçoğlu’na teşekkür etti. SATSO’nun Sakarya ekonomisi ile ilgili vizyon çalışmaları olduğuna dikkat çeken Kösemusul, “Sakarya’mız konumu ve potansiyeli ile büyümek zorunda. Gelişime ve dönüşüme hazırlıklı olmalıyız. Bu doğrultuda doğru ve kapsamlı projeler üretiyor ve Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile hayata geçiriyoruz. Daha başarılı olacağız ve Sakarya’mız kısa zamanda çok daha fazla gelişecek. Sn. Başkanımızın da ifade ettiği gibi biz Sakarya’mıza, iş dünyamıza güveniyoruz. Şehrimiz için faydalı olacak tüm çalışmaları hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.