Sakarya Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü personeli Esentepe Kampüsü Kampüs Kafeteryada Kızılay’a kan bağışında bulundu. 30 ünite kanın Şube personelince verildiği bağışa Üniversite öğrencileri de ilgisiz kalmadı.

Geçtiğimiz yıl ve bu yıl ihtiyaç sahibi 52 kişiye nadir bulunan kan gruplarından bağış yaptıklarını ifade eden Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Özkan Toçoğlu, “Kan sürekli bir ihtiyaçtır. Sosyal bir sorumluluktur. Dileğimiz, herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olması ve düzenli olarak kan vermesidir. Kan verme isteğimiz yönünde bizlerin sesine cevap veren Kızılay yetkilileri ve çalışanlarına Kurumum ve Şubem adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Toçoğlu ayrıca, Şube personeli olarak kan bağışlarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Sağlıklı her bireyin düzenli olarak kan vermesi gerektiğine dikkat çeken Kızılay yetkilileri, “İhtiyaç sahiplerinin kan ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz. Bunun için toplumumuzun tüm kesiminden gönüllü, düzenli ve bilinçli bağışçılara ihtiyacımız bulunmaktadır. Duyarlı davranışlarından dolayı Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü personeline teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştular.