Panelde Fenerbahçe'nin 1996 yılında Trabzonspor'u yenerek şampiyon olduğu dönemde yaşadıkları zorlukları anlatan GFB Basın Sözcüsü Yücel Aslan, "1996’daki Trabzonspor deplasmanı o gün çok zordu. Tribünlerden bize saldırılar oldu. Taşlar atıldı. Büyük olaylar olmuştu. Ayrıca maç öncesi Oğuz ve Aykut’a yapılanları o gün hiçbir taraftar hazmedemedi. Oğuz Bizim imparatorumuzdur. Biz Oğuz Çetin’i imparator olarak biliriz” dedi.

ÇETİN: "YABANCI FUTBOLCULAR SADECE PARA İÇİN YABANCI ÜLKELERİ SEÇİYOR"
1996 yılında Fenerbahçe’de oynadığı dönemde Trabzonspor’u yenerek şampiyon oldukları maçı anlatan Fenerbahçe'nin Eski Milli Futbolcusu Oğuz Çetin ise, “O tarihte Trabzonspor maçı öncesi Ali Şen tarafından Aykut Kocaman ile birlikte kulüpten tasviye edilmiştik. Ancak Trabzon'da ikimizin attığı gollerle şampiyon olduk. Türk futbolcuları takımlarına böyle bağlı oluyor. Yabancı futbolcular ise sadece para için yabancı ülkeleri seçiyor. Volkan da bu konuya değinirken bu bağlılıktan söz ediyordu. Fenerbahçe’nin şu an sahip olduğu yerli futbolcular da aynı karaktere sahiptir” ifadelerini kullandı.

BALLI: "TRİBÜN YASAKLARI ARTIK KALKMALI"
Fenerbahçe'de çalıştığı dönemde üç tane zor deplasmana çıktığını belirten Fenerbahçe Eski İdari Menejeri Volkan Ballı, “Ben İdari menejer olarak görev yaptığım dönemde en zor deplasmanlar Trabzonspor, Bursaspor ve Ankara deplasmanlarıydı. Bu şehirler takımlarına ayrı bir şekilde sahip çıktıkları için bizim için deplasmanlar ekstra zorlu geçiyordu. Eskiden derbi maçlar yarı yarıya tribünler paylaşılarak oynanırdı. Tribün yasakları artık kalkmalı" diye konuştu. Panel sonunda katılımcılara plaket takdim edildi.