Online olarak gerçekleştirilen bayramlaşma törenine SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş’in yanı sıra, SATSO Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Üyeleri, İhtisas Komisyon Başkanları, Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları iştirak etti.

Tüm SATSO camiasının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Yıllardır SATSO camiası olarak Odamızda birbirimize sarılarak kutlamaya alıştığımız bayram günlerini bu bayram maalesef evlerimizde birbirimize online mesafede kalarak kutlamak zorundayız. Çeşitli video konferans uygulamaları sayesinde de bayramlaşma geleneğimizi sürdürebildiğimiz için mutluluk duyuyoruz. Alınan tedbirler neticesinde toplumumuzun sağlıklı geleceği için kurallara hepimizi uymalıyız. Gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma organizasyonuna katılımlarından dolayı Meclis Başkanımıza, meclis ve komite üyelerimize, komisyon ve kurul başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlıklı, huzurlu, bolluk ve bereket içerisinde günlerde buluşmak üzere. Herkesin bayramı mübarek olsun” diye konuştu.

Kutlamasının ardından güncel konular hakkında da kısa bilgilendirmeler yapan Başkan Altuğ; “Üretimin yoğun olduğu bölgelerde Sağlık Bakanlığı öncülüğünde ve TUSEB işbirliği ile özellikle üretim sektöründe çalışanlara yönelik 'COVİD-19 Test Merkezi' kurma çalışmaları çerçevesinde; ilimizde de 5 Haziran tarihinde bir laboratuvar kuruyoruz. Sakarya’da kurulacak COVİD -19 Test Merkezi, gerek görüldüğü ve ihtiyaç olduğu takdirde; Düzce, Bolu, Bilecik, Zonguldak illerine de hizmet verecek. İlimize ve bölgemize hayırlı olsun.  Ayrıca, 27 Mayıs Çarşamba günü online olarak gerçekleşecek meclis toplantımıza Sanayi ve Teknoloji Bakanı’mız Sayın Mustafa Varank katılım sağlayacak. Meclis üyelerimizin sektörleri ile ilgili sorularını ve merak ettiklerini Sayın Bakan’ımıza ileteceğiz" ifadelerini kullandı.

SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ise tüm Sakaryalıların ve SATSO camiasının bayramını kutlayarak; “Umuyoruz ki; Kurban Bayramı’na kadar bu salgını geride bırakırız ve yeni hizmet binalarımızın da devreye girmesiyle bayramlaşma törenimizi hep birlikte Odamızda gerçekleştiririz. Herkese hayırlı bayramlar.

Video konferanslı SATSO Geleneksel Bayramlaşma Töreni’nde katılımcılar tek tek söz alarak bayram mesajlarını ilettiler.