MÜSİAD ve Demiryol İş Sendikası

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri, kongrelerini tamamlayıp yeni görevlerine başlayan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı Ahmet Genç ve yeni yönetimi ile Demiryol - İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Cemal Yaman ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

satso_ziyaret2.jpg

“Sakarya için çalışıyoruz”

SATSO Heyeti ilk olarak MÜSİAD’taydı. Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Mahmut Kösemusul, Sakarya’da özellikle son yıllarda ortak aklın hâkim olduğunu ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Kösemusul, “Sakarya’mızda tüm paydaşlarımızla birlikte şehrimizin geleceği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD bizim en önemli paydaşlarımızdan. Bizim yönetim kurulu üyesi, meclis üyesi arkadaşlarımız da başarılı kurumumuzda görev aldılar. Sakarya’mızı çok seviyor ve geleceğini dikkatli planlıyoruz. Yeni dönem hayırlı olsun.” ifadelerini kullanırken, SATSO Meclis Başkanı Akgün Altuğ, “Biz, şehrimizi ve geleceğimizi düşünüyoruz. Birlikte çalışma yapıldığında nasıl başarılı oluyoruz, buna memnuniyetle şahit olduk. MÜSİAD Başkanımıza ve yeni yönetime başarılar dileriz” diye konuştu.

“Başarı daha da artacak”

MÜSİAD Başkanı Ahmet Genç, SATSO Heyeti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “SATSO, şehrimizin çok güçlü bir kurumu, hepimiz Odamızın üyesiyiz ve o ailedeniz, birlikte başarılı projelere de imza atacağız. Yeni dönem inşallah başarıların daha da artacağı bir dönem olacaktır” şeklinde konuştu.

satso_ziyaret3.jpg

“Birlikten kuvvet doğar”

MÜSİAD ziyaretinin ardından yeni çalışma dönemleri başlayan Demiryol İş Sendikası Başkanı Cemal Yaman ve yönetimini ziyaret eden SATSO Heyeti, başarı dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Başkan Kösemusul, “Sendikamızın faaliyetlerini memnuniyetle takip ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar. Şehrimizdeki tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmak, Sakarya’mız için hazırladığımız hedeflere onlarla birlikte ulaşıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Cemal Başkana ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullanırken Başkan Altuğ, “Sendikamızla birlikteyiz, yeni dönemde bu birlikteliğimiz kuvvetlenecektir” dedi.

satso_ziyaret4.jpg

Sendika desteği

Ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Sendika Başkanı Yaman ise, “Başkanlarımıza ve ekibine ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de sık sık bir araya gelerek tüm sorunlarımıza birlikte çözümler arayacağız” diye konuştu.