Daha yeşil bir Türkiye oluşturmaya destek vermek adına gerçekleştirilen bağışta Meclis Başkanı Talip Kuriş ve meclis üyelerinin her birini temsilen 87 adet fidan bağışı gerçekleştirildi

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “SATSO olarak her zaman ve her alanda ülkemizin geleceğini düşünüyoruz. Ülkemizin ekonomi, istihdam, eğitim, sosyo kültürel geleceği için yaptığımız çalışmaların yanı sıra bu ülkenin gelecek nesilleri için nefes olacak olan doğamızı da düşünüyoruz. Bu konuda sorumluluğumuzun her zaman bilincindeyiz. Bu nedenle; SATSO meclis üyelerimizin talebiyle, geleceğe nefes olmak, çevreye duyarlılığa örnek olmak için OGEM Vakfı’na her meclis üyemizi temsilen 87 adet fidan bağışında bulunduk. Doğa bizlere karşı her zaman cömert davrandı ve bizler de doğamızı koruyarak ona borcumuzu ödemeliyiz. Gelecek nesillerimiz daha fazlasını yapmalıyız. Bu uygulamanın toplumumuza örnek olmasını umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Altuğ; "Tüm fidanlarımızı, zorlu Covid-19 günleri boyunca ülkemizi adeta ayakta tutan, bizlere nefes olmak için soluksuz çaba gösteren sağlık çalışanı kahramanlarımıza adadık” diye konuştu.