Baro Başkan Recep Hacıeyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan SASTO Başkanı Mahmut Kösemusul önemli açıklamalarda bulundu. Kösemusul, “Mevcut Adliye binası yetersiz geliyor. SATSO olarak Sakarya’ya yakışan bağımsız bir Adliye binası için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

Baro Başkanlığı’na seçilen Recep Hacıeyüpoğlu’na yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.  SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetimi Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette önemli açıklamalarda bulunan SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, Adliye binasının fiziki olarak yetersiz olduğunu ve Adliye binasının bağımsız olması gerektiğini belirtti. Kösemusul, “Sakarya’ya bağımsız bir Adliye binası kazandırılması için SATSO olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Sakarya için fayda sağlayacak tüm projelere yaklaşımımız olumlu yöndedir. Şehrimizin gelişmesi için gerçekleştirilecek bütün yenilikleri destekliyoruz” dedi. Diğer yandan Kösemusul, İstilaf Mahkemelerinin de Sakarya için çok önemli bir şans olduğunu kaydetti.

GELİŞİM İÇİN ORTAK ÇALIŞMA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu ise, Baro çalışmaları hakkında SATSO Yönetim Kurulu Üyelerini bilgilendirdi. Hacıeyüpoğlu, “Sakarya Barosu olarak Sakarya’daki tüm sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve kurumlarla şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için birlikte çalışmanın önemini biliyor ve tüm kuruluşlarla iletişimimizi güçlendiriyoruz. İnanıyorum ki ilerleyen günlerde birlikte şehrimizin ve insan haklarının gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.