Türkiye’nin en köklü ticaret ve sanayi odalarından biri Olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın olarak bugünün izlerini yarına taşımak amacıyla düzenlenmesi planlanan fotoğraf yarışması,  bir hafıza ve bellek oluşturması anlamında da önem taşıyor.

Fotoğrafçı gözüyle ilimizin bugünkü ticari hayatının belgelenerek görsel doküman arşivlenmesi hedeflenen SUBÜ Öğretim Görevlisi Servet Sezgin’in katkısıyla düzenlenecek olan yarışma ile ilgili 13 Kasım 2018 Salı günü saat 11.00’de  SATSO’da bir basın toplantısı yapılacak.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kültür Komisyonu Üyeleri basın mensupları ile bir araya gelerek projenin detayları hakkında bilgi verecek.

Sosyal sorumluluk açısından özel bir çalışma olan SATSO 101. Yıl Fotoğraf yarışmasının büyük ilgi ile karşılanması bekleniyor.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Altuğ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ticari ve sınai anlamda üretimin yanı sıra kültürel etkinlikleri de desteklediğini belirterek SATSO’nun yaşamın her alanında var olarak katkı sağlamaya devam edeceğini dile getirdi