Gerçekleştirilen toplantıda SATSO bünyesinde faaliyet gösteren komisyon ve kurulların çalışmaları, projeleri ve planlanan faaliyetleri ile ilgili değerlendirmeler yapılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.


Meclis Başkanı Talip Kuriş ve Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Disiplin Kurulu Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Yılmazer, Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Mevzuat Komisyonu Başkanı Hayrettin Kovacıoğlu, Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim, Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak, Sanayi Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Turgay Çelik, Yayın Komisyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, Turizm Komisyonu Başkanı Taner Belge, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Başkanı Volkan Terzioğlu, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Oktay Topçu, Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mertcan Korkmaz, Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Mehmet Tuncer Acan, Yurtdışı İş Geliştirme Komisyonu Başkanı Ali İhsan Güneş iştirak ettiler. 
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ, komisyonlar ile kurulların üye ve şehir odaklı çalışmaları ile Sakarya’nın kazanacak olduğuna vurgu yaptı.
SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ise; “Komisyonlarımız, kurullarımız ve meslek komitelerimiz üyelerimize karşı sorumluluğumuzu gerçekleştirme noktasında bir köprü vazifesi görüyor. Sahada görevler yürüten komisyon ve kurullarımız SATSO isminin, güçlü vizyon ve misyonu çerçevesinde odamızın verimli çalışmasını sağlıyor. Komisyon ve kurullarımızın çalışmalarını önemsiyoruz, takip ediyoruz ve destekliyoruz. Sizlerin çalışmaları bizim yol haritamızı oluşturmaktadır. Emekleriniz için teşekkür ederiz” dedi.


Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ ve Meclis Başkanı Kuriş’in ardından komisyon ve kurul başkanları sırasıyla söz alarak toplantı hakkında görüşlerini dile getirdiler, faaliyetler ve projeleri hakkında bilgiler verdiler.