Yaklaşık bir yıldır inşaatı devam eden hizmet binalarının tamamlanması ile üyelere sunulan hizmetlerin daha kolay ve hızlı hale gelmesi hedefleniyor.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çağın şartlarına uygun bir şekilde güncellenen bir hizmet kampüsü oluşturmak amacıyla yaklaşık bir yılı aşkın süredir devam eden çalışmalar tamamlanmak üzere

Tek Durak Hizmet binalarında sona geliniyor

Üyelerin hizmet aldıkları tüm mecraların bir kampus içerisinde olabilmesini sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında söz konusu binalarda banka şubeleri,İş Kur İl Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü, Kredi Garanti Fonu Sakarya Şubesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Sakarya Ofisi, Eximbank Şubesi, Tahkim ve Arabuluculuk Ofisi gibi üyeye kolaylık sağlayacak kurumların olması hedefleniyor.

“Önceliğimiz üyelerimizin memnuniyetidir”

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğşunları dile getirdi; “SATSO olarak;üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmalarıyapıyor, hizmetlerimizi her geçen gün yeniliyor, talepler doğrultusunda iyileştirmeyegayret ediyoruz. Çünkü önceliğimiz, kurumsal varlık nedenimiz olan üyelerimizin memnuniyetidir. Bu doğrultuda, Tek durak Ofis çalışmamızda, bu memnuniyeti yükseltmek hizmetlerimizde kolaylık ve zamandan tasarruf sağlamak fikrinden yola çıkılarak başlamıştır. SATSO Hizmet Binasının iki yanına yapılan ek hizmet binalarının tamamlanması ile üyelerimizin işlemleriniaynı kampüs içinde vakit kaybetmeden yapmasını sağlayacak bir sistem kuracağız.Odamızın yeni bir yüze kavuşmasının yanı sıra ilişkili birçok kurumun burada konumlanmasını planlıyoruz. Odamızın bulunduğu bölge son zamanlarda ciddi bir gelişme kaydetti. Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesinin genişlemesi, Sakarya Oto Galericiler Sitesi Projesi ve ATSO Toplu İşyeri Kooperatifi Projesi gibi birçok proje bölgemizde yürütülüyor. Bu projeler de bölgemizin stratejik önemini ciddi oranda artırıyor.

“Talepler değerlendiriliyor”

Hizmet kampüsümüzde yer almak isteyen kurumların tekliflerini değerlendiriyoruz. Bunun yanı sıra binalarımızda yer alan ofisler ve iş yerleri için özel sektörden gelecek teklifleri de değerlendireceğiz.Oda hizmet binamızın bulunduğu lokasyonTek Durak Ofis binalarımızın tamamlanması ve ilgili kurumların da faaliyete geçmesi ile daha da önemli bir bölge olacaktır. Ticari bir canlanma başlayacak. Projemizin üyelerimize ve şehrimize hizmet sağlama konusunda çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.