Söz konusu ziyarete Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yüksel Avşar ve Cem Gün, Sayman Üye Doğan Çatalbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Bünyamin Müftüoğlu, Ramazan Sezer, Hüseyin Ür, Erhan Fidan, Semih Çokay, İbrahim Arabul ve Genel Sekreter Teyfik Öztürk iştirak etti. Ziyaretin karşılama heyetinde ise Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu’nun yanı sıra Şube Başkan Yardımcıları Kadir Tecelli ve Mustafa Gavasoğlu ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, MÜSİAD Sakarya Şubesi'nin şehir bu şehir için en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğuna dikkat çekti. Başkan Altuğ; “Öncelikle Şube Başkanımız İsmail Filizfidanoğlu’na ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Şehrimizde ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşu bulunmaktadır. SATSO olarak bizler MÜSİAD gibi Sakarya için önem arz eden kuruluşlar ile bu şehre ortak hizmet etmeye her zaman özen gösteriyoruz. 
Bizler ekonomi tabanlı kuruluşlar olarak adlandırılsak da bu şehrin her konusunda hizmet etmeyi kendimize sorumluluk olarak görmekteyiz. MÜSİAD Sakarya ile birlikte katkı sunacak, fark yaratacak yeni projeler geliştirmek için her zaman hazırız” ifadelerini kullandı.

SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş ise; “Yeni Şube Başkanımız İsmail Filizfidanoğlu yönetiminde MÜSİAD Sakarya’nın çok iyi işler yapacağından eminiz. Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza yeni görevlerinde nice başarılar diliyor, şehrimiz için fayda sağlamalarını temenni ediyorum” diye konuştu. 

“SATSO ile işbirliğini önemsiyoruz”
MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, ziyaretten oldukça memnun olduğunu, SATSO’nun işbirliğine her zaman önem verdiklerini dile belirterek şunları dile getirdi;

“SATSO bu şehir için çok önemli ve işbirliğine her zaman önem verdiğimiz kuruluşların başında geliyor. SATSO Yönetiminin bu şehir için nasıl bir seviyede faydalı işler gerçekleştirdiğini tüm Sakarya biliyor. Şehrimizin gelişimde iş dünyasının da katkısı inanılmaz fazla. Bu şehrin gelecek planlamasında MÜSİAD Sakarya gibi iş dünyası temsilcilerinin çok daha fazla söz sahibi olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu şehre hizmet edilecek konularda verilecek görevlere ve sorumluluklara her zaman hazırız. Yanımızda bulundukları ve gösterdikleri destek için Yönetim Kurulu başta olmak üzere tüm SATSO camiasına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.