Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez ve yeni yönetimine başarılar dileyen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, iş dünyasının kararlı çalışmaları ile Sakarya'nın hedeflerine ulaşacağına olan inancını paylaştı. Kösemusul, "15 Temmuz'daki nöbet ruhunu kaybetmeden her gün daha fazla çalışmalıyız. Sakarya'mız, hep birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, her alanda gelişecek, inşallah milli üretim ve otomotiv şehri, Türkiye'nin lokomotif şehri olacak. Hep birlikteyiz. TÜMSİAD camiasına başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

TÜMSİAD Şube Başkanı Ahmet Ölmez ise hep birlikte Sakarya iş dünyasının gelişimi ve yeni yatırımların yapılması konusunda Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte ortak çalışma içerisinde olacaklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve yönetimine teşekkür etti.
Ziyarete; TÜMSİAD Başkan Yardımcıları Nihat Baltaoğlu, Serkan Kayınoğlu, Zekeriya Derman, Naim Yener, İsa Aydoğan, Yönetim kurulu Üyeleri Berat Şirinat, Şakir Ahmet Terzioğlu, Komisyon Başkanı Enis Haşim Tekin ve Şube Genel Sekreteri Ferhat Ateş katıldı.