7. Meslek Komitesi iftar Programının ev sahipliğini Komite Başkanı Doğan Çatalbaş, 7. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri;  Adem Bilgen, Faruk Öz,  7. Meslek Komite Başkan Yardımcısı: Atilla Beyazhan, Komite Üyesi Recep Muslu gerçekleştirdi.
Programa SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya, AGDAŞ Yetkilileri ve çok sayıda sektör temsilcisi davetli iştirak etti.
Toplantıda konuşan Fatma Aygün Kahya birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiği konuşmasında tüm sektörlerin birlikte ilerlemesinin bütünde başarıyı da beraberinde getireceğini dile getirerek SATSO Yönetimi olarak tüm komitelerin çalışmalarını yakından takip ederek destek olduklarını ifade etti.

Meclis Üyesi Adem Bilgen de sektörün ilimiz ve bölgemizde gelişimi açısından yerel firmaların sektörlerde tercih edilmesi gerektiğini vurgulayarak davetlilere birlik ve beraberliğe verdikleri katkılardan ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Meclis Üyesi Faruk Öz ise sektörel birlikteliğin önemine değinen bir konuşma yaparak konuklara hoş geldiniz dedi.

Meslek Grubu üyelerinin bir arada sohbet etme ve manevi iklimi yüksek bir akşamı birlikte geçirdikleri programda konuşan Komite Başkanı Doğan Çatalbaş faaliyetleri hakkında bilgi verdiği konuşmasında, “Bugün geleneksel olarak meslek komite üyelerimiz arasında her yıl yaptığımız yemek organizasyonumuzun 4.sünü gerçekleştirmekteyiz. 3.çalışma yılında yaptığımız faaliyetlerle ilgili bilgi vermek istiyorum” dedi.


Başkan Çatalbaş ayrıca, “Hızla gelişen ve genişleyen bir sektörün temsilcileri olarak firmalarımız ve sektörümüzün global standartlarda hizmet verebilmeleri için SATSO öncülüğünde gayret ediyoruz. Sektörel anlamda olumlu iş ilişkilerinin kurulabileceği ve tüm meslektaşların bir araya geldiği böyle bir organizasyonun içinde olmak üyelerimizin vizyonunu ve hizmet kalitesini ürün çeşitliliğini artıracak ve bu anlamda bir prestij sağlayacaktır diye düşünüyorum. Bu ve benzeri etkinliklerle üyelerimize SATSO desteği ile hizmet etmeye devam edeceğiz.  Doğalgaz ve sıhhi tesisat sektörünü yakından ilgilendiren bu önemli fuara üyelerimizin katılımını sağlamış olmaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz. Firmaların yetkilendirilmesi amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde İTS-191’e geldi. Biz üç sene önce göreve geldiğimizde yetki numarası 148’lerde idi. Yani son üç senede 43 firma yetki aldı. Şu anda 79 adet aktif yetkili firma var. 44 adet gerçekleştirdik. Bu toplantılarda da toplam 168 adet karar aldık. Bu toplantı ve karar sayısıyla SATSO’daki 34 meslek komitesi içinde yapılan çalışmalar konusunda birinci sıradayız. Bu çalışmalarda bize yardımcı olan SATSO Başkanımız Mahmut Kösemusul ve yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerimiz Faruk Öz ve Adem Bilgen’e, Komite üyelerimiz Atilla Beyazhan, Recep Muslu'ya, huzurlarınızda teşekkür ederim. Başarının bir diğer yolu da ufkumuzu açmak. faaliyet konularımızı genişletmek. Sektörümüzdeki firmaların çoğunluğu konutsal bazda sıhhi, kalorifer ve doğalgaz tesisatı konusuna sıkışmış durumunda. Oysa ki sektörümüzde ihtiyaç olan yangın, buhar, hava ve altyapı gibi birçok işkolu daha bulunmakta. Ayrıca malzeme satışı noktasında da sadece kombi radyatör değil, klima, hidrofor, pompa, güneş enerjisi, güneş enerjisinden elektrik üreten fotovoltaik piller, ısı pompaları gibi ürünlere de eğilmemiz gerekmektedir” dedi.
Toplantı üyelerin sektörel değerlendirmelerinin ardından sonra erdi.