Olay, Adapazarı ilçesinde bulunan Ulus Caddesi ve Eski Hendek Caddesinin kesiştiği noktada dün öğlen saatlerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, Ö.A. ve O.Ç. yol vermeme meselesi yüzünden ve birbirlerine küfür ettiği iddiasıyla kavga etmeye başlamıştı. Kavganın büyümesi üzerine O.Ç. bir dükkana girerek aldığı satırla adeta dehşet saçmış, Ö.A. ise satır darbelerinden kendini yol kenarında bulduğu meyve kasasıyla korumaya çalışmıştı. Çevredeki vatandaşların araya girmesi sonucu olası bir facianın önüne geçilmiş ve taraflar araçlarına binerek olay yerinden uzaklaşmıştı.

Durumun haber verilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri satırla adeta dehşet saçan O.Ç. ile kavga ettiği Ö.A.'yı gözaltına almıştı. Şahıslar, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğinde tamamlanacak olan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan kavganın nasıl başladığını gösteren görüntülerde ortaya çıktı. Görüntülerde araçlarıyla birbirlerine yol vermedikleri ve küfürleştikleri iddiasıyla iki sürücününde arabadan indiği ve yumruk yumruğa kavga ettikleri görülüyor. /MedyaDetay.com